Preduzeće 3S Invest se bavi proizvodnjom medicinskih sredstava I klase.

Glavni proizvodi su gipsani zavoji EKO GIPS i PVC urin kese. Gipsani zavoj – EKO GIPS je namenjen za imobilizaciju ekstremiteta zbog različitih indikacija (preloma kostiju, povrede tetiva i ligamenata) kao i drugih delova tela, gde je od srane lekara, u cilju lečenja indikovana privremena imobilizacija kao metoda lečenja. EKO GIPS gipsani zavoj je proizveden pomoću specijalne tehnologije, koja je u skladu s najvišim ekološkim standardima, u kojoj se ne koriste štetni rastvarači i gde je jedini rastvarač voda. Kao takav EKO GIPS predstavlja jedinstven proizvod na trzistu čime se bitno razlikuje od istih proizvoda drugih proizvodjača. Velika prednost EKO GIPSA, osim što je proizveden bez štetnih rastvarača, je to što je sastavljen od visokokvalitetnog prirodnog gipsa i pamučne gaze 100% čistoće.

Prirodni gips omogućava regulisanje vlage prilikom znojenja i pruža koži neophodno cirkulisanje vazduha kod imobilizacije. Postoje tri standardne vrste EKO GIPS-a, koje se razlikuju po vremenu početka vezivanja. Drugim rečima, to je vreme za modeliranje koje treba biti završeno do početka vezivanja kada gips počinje da oslobađa toplotu. U zavisnosti od vrste povrede, mesta povrede, vremena imobilizacije i potreba pacijenata ortopedski tehničari koriste gipsane zavoje različite brzine vezivanja.

Podela prema vremenu vezivanja:
1. Ekstra brzo vezujući
2. Brzo vezujući
3. Sporo vezujući

Pored ovih standardnih vrsta gipsanih zavoja, moguća je specijalna porudžbina proizvodnje gipsanih zavoja sa tačno odredjenim karakteristikama.
Na ovaj način želimo da zadovoljimo potrebe svih naših korisnika kako na našem tržištu tako i na inostranom.

Dimenzije gipsanih zavoja:

Naziv artikla
Širina
Dužina
Dužina

Gipsani zavoj

8cm

3m

2.7m

Gipsani zavoj

10cm

3m

2.7m

Gipsani zavoj

12cm

3m

2.7m

Gipsani zavoj

15cm

3m

2.7m

Gipsani zavoj

18cm

3m

2.7m

Gipsani zavoj

20cm

3m

2.7m


Pored ovih standardnih dimenzija možemo proizvesti i dimenzije prema specifičnim potrebama kupaca.

PAKOVANJE
Svaki gipsani zavoj se pojedinačno pakuje u polipropilensku kesicu, koja je hermetički zatvorena i čije su ivice nazubljene te omogućavaju veoma lako otvaranje. Tako upakovani pojedinačni gipsani zavoji se pakuju u kartonsku transportnu kutiju visokog kvaliteta.

Ekstra brzo vezujuci EKO GIPS

EKO GIPS gipsani zavoj
Vreme potapanja od 3 do 6 sekundi Početak vezivanja od 2 minuta i 15 sekundi Kraj vezivanja do 2 minuta i 40 sekundi


Brzo vezujuci EKO GIPS

BEKO GIPS gipsani zavoj
Vreme potapanja od 3 do 6 sekundi Početak vezivanja od 3 minuta i 15 sekundi Kraj vezivanja do 3 minuta i 40 sekundi


Sporovezujuci EKO GIPS

EKO GIPS gipsani zavoj
Vreme potapanja od 3 do 6 sekundi Početak vezivanja od 4 minuta i 15 sekundi Kraj vezivanja do 5 minuta